Iszlai Luca portré

Iszlai Luca

Konduktor - tanító

Bemutatkozás

Konduktor-tanító specializációs végzettségemet 2020-ban szereztem meg a Semmelweis Egyetem Pető András Karán, ahol többnyire különböző korosztályú iskolai bentlakós csoportokkal dolgoztam. A komplex foglalkozások alkalmaival tapasztalatot szerezhettem a
központi idegrendszeri sérült, megkésett mozgás- és beszédfejlődésű gyermekek oktatásában, nevelésében és mozgásfejlesztésében. 

Emellett betekintést nyerhettem a felnőtt rehabilitációs foglalkozásokba, valamint a korai fejlesztő területen zajló munkába. Diplomám megszerzése után a SE PA EKPMI Konduktív Gyakorló Szakiskolán dolgoztam konduktorként és a kreatív modul tárgy vezetőjeként, ahol sokoldalú kézműves és kreatív alkotó tevékenységeken keresztül fejleszthettem a gyermekek képességterületeit.

Úgy gondolom, a foglalkozásokon fontos egy olyan környezet megteremtése, amely lehetőséget biztosít a gyermekek személyiségének kibontakoztatására, a különböző kognitív és motoros képességek egyidejű fejlesztésére. A sokoldalú alkotó- és kreatív tevékenységek
szinte állandó részei a foglalkozásaimnak, ezen a területen meseterápiás vagy művészetterápiás képzés elvégzésével szeretnék majd tovább fejlődni.

Tanulmányaim, képzéseim

  • - Diplomámat a Semmelweis Egyetem Pető András Karán szereztem.