Hintalovacska Házirend header kép

Hintalovacska Házirend

Hintalovacska Házirend

A Központban a tisztaság és rend megtartása közös érdekünk. Kérjük a szülőket figyelmeztessék erre gyermekeiket is! A játékokat kérjük rendeltetésüknek megfelelően használják, és játék után a helyére visszarakni szívesedjenek.

A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért, balesetért és annak következményeiért a gyermek kísérője vállal mindennemű felelősséget. 

Étkezésekhez – különös tekintettel azokhoz az ételekhez, amelyek nagyon morzsálódnak – szíveskedjenek tányért kérni.

Az itt felejtett tárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni.

Amennyiben véletlenül más gyermek ruháját vagy játékát vitték haza, kérjük a központi számon minél hamarabb jelezni szíveskedjenek.

Nem látogathatják Központunkat: lázas, továbbá fertőző betegségben és bőrbetegségben szenvedő gyermekek.

Kérjük a szülőket/kísérőket, hogy foglalkozás előtt minimum 5 perccel érkezzenek és a foglalkozás befejezése előtt 5 perccel jöjjenek a gyermekért, hogy a terapeuta át tudja adni a szülőnek a gyermeket.

Kérjük a szülőket, hogy távozásuk előtt minden esetben adják át a gyermeket a foglalkozást vezető terapeutának.

Amíg a terapeuta a gyermeket nem veszi át a szülőtől a gyermek biztonságáért a szülő felel.

Amennyiben a foglalkozást követően az átadást megvárni nem tudják, kérjük jelezzék, hogy a gyermeket magukkal vitték.

Gyermekmegőrzést a fejlesztőfoglalkozások előtt, között vagy után csak térítés ellenében vállalunk. A foglalkozás végét követő 10. perc után minden megkezdett fél óra 500 Ft.

Az 1-je és 10-e között megvásárolt bérletet kérjük minden esetben aláíratni a recepción vagy a foglalkozást vezető terapeutánál, mert csak a rendszeresen aláírt bérletek esetében érvényesíthető  a 8 hetes pótlási lehetőség.

A szülő a bérlet megvásárlásával elfogadja a hiányzásra és pótlásra vonatkozó szabályokat.

Hiányzás esetén pótlásra van lehetőség a hiányzást követő 8 héten keresztül. A pótlási szándékot kérjük minél hamarabb jelezni szíveskedjenek – telefonon, e-mailben - a fejlesztő munkát hátráltató, magas csoportlétszám elkerülés érdekében. Amennyiben a szülő a Központ által felajánlott időpontokban nem tudja a pótlást megoldani saját elfoglaltságai miatt azt az alkalmat elveszti.